Karen Christina
FOREDRAG

Mine foredrag er kendetegnet ved at være konkrete og praktisk anvendelige. Der er fagligt fokus, tilsat egne erfaringer og eksempler på tværs af brancher og ledelseslag. Det skaber en god dynamik i foredraget, der engagerer publikum.


Jeg sætter en ære i at forstå min målgruppe og tilpasse mit foredrag, således det bliver relevant og fanger publikum. Formålet med mine foredrag er at oplyse, inspirere og skabe bevidsthed om emnet med brug af virkemidler som høj faglighed, humor og entusiasme.


Omdrejningspunktet for de foredrag jeg holder er ledelse og ledelsesudvikling. Alle oplæg jeg laver er som udgangspunkt tilpasset din organisation og dine medarbejdere.


Jeg udarbejder foredrag på bestilling, således det bliver tilrettet netop jeres behov og ønsker. Et eksempel på et foredrag jeg ofte bliver booket til er:


Ledelse af unge

Oplever din virksomhed vanskeligheder med at tiltrække og fastholde unge?

Med et foredrag om ledelse af unge kan jeg give jer et indblik i den nye generation på arbejdsmarkedet. Formålet med foredraget er at tydeliggøre, hvad I som organisation kan gøre for tiltrække og fastholde de talentfulde unge. Foredraget giver en bred baggrundsviden om de unge og introducerer små greb i til at øge fastholdelsen, som I med fordel kan implementerere. 

Deltager til et foredrag om ledelse af unge.

Spændende og relevant både ift. at lede unge - Men i det hele taget også inspiration til at at lede i den hverdag, som vi lever. Jeg er blevet mere bevist om accelerationen og påvirkingen af mange eksterne faktorer


Deltager til oplæg om Generationsledelse på et netværksmøde.

Super relevant og seriøst funderet oplæg. Ikke sa meget sansninger men funderet i research og praktisk viden. Super godt. 


Deltager til foredrag om forandringsledelse.

Fremragende indlægsholder og godt komprimeret til vores målgruppe.


Kundeudtalelse fra Chr. Hansen.


"Karen leverede et oplæg om ledelse og fastholdelse af den ynge generation til Chr. Hansen's ledergruppe. Karen var top engageret, super forberedt og rigtig dygtig formidler. Et bredt emne men fik det samlet præcist, så det gav en masse gode refleksioner. Oplægget bestod af en god kombination af teori med praktiske ekspempler på en autentisk og kompetent måde - Rigtig godt gået Karen."


- Omar Ghannam, Chr Hansen A/S, Senior Manager Supply & Logistics

Send mig en mail eller giv mig et ring. Så kan vi i samarbejde planlægge det helt rigtige foredrag. På den måde får I dækket alle jeres behov, ønsker og idéer.